Preventiva i konsultacije


 

Stomatološki pregled

 

Stomatološki pregled  je najbolja prevencija u borbi protiv karijesa. Preporučuje se dva puta godišnje, a u uslovima saniranih zuba i uspostavljene dobre oralne higijene, obavezan je pregled jednom godišnje. Redovan stomatološki pregled neophodan da bi se sprečili ili rano otkrili odredjeni poremećaji.

Pregled - saveti - konsultacije koje obave lekari ordinacije AB dr Idrizović su besplatni i neobavezujući.

Svaki zub u ljudskoj glavi je vredniji nego dijamant.

Miguel de Cervantes

Usled opravdane brige pacijenata za komplikacije koje se dešavaju u stomatološkoj praksi, u ordinaciji se striktno sprovode mere dezinfekcije i sterilizacije koje osiguravaju da neće doći do prenošenja infekcije prilikom obavljanja usluga. Nakon obavljanja hirurških intervencija, neko od lekara iz ordinacije pacijentu stoji 24 časa na raspolaganju, u slučaju da se jave komplikacije, kao što je postoperativni bol, krvarenje i slično.

O nama

Stomatološka ordinacija AB dr Idrizović je osnovana 1992.godine. Veliki broj stalnih pacijenata i njihovih porodica, koji su poverili zdravlje svojih zuba ordinaciji AB dr Idrizović, najbolje govori o vrhunskom kvalitetu izvršenih stomatoloških usluga.

Ordinacija pruža sve vrste stomatoloških usluga, uz podršku i praćenje stanja pacijenta nakon obavljenih stomatoloških intervencija.

 

Korisni linkovi

Dental Care Every Day: A Caregiver's Guide
Svakodnevna nega zuba

Dental care - child
Nega zuba kod dece

American Dental Association - MouthHealthy - Oral Health
Oralna higijena

 

Princip rada

Pregled - saveti - konsultacije koje obave lekari naše ordinacije su besplatni i neobavezujući.

Obavezujući stav ordinacije je da pre bilo koje ozbiljne intervencije pacijent obezbedi OPT snimak obe vilice sa svim zubima, a po potrebi i snimak sumnjivog zuba, što se može obaviti u samoj ordinaciji.

Kontakt

 • Telefoni:

  +381 21 548 988 / +381 65 8548988

 • Email:
  abidrizovic@mts.rs
 • Adresa:
  Ćirpanova 13
  21000 Novi Sad
  Srbija